Followers

Bila Mahu Ke Vietnam Lagi???

Sunday, November 28, 2010

Selepas balik dari Ho Chi Minh bulan lepas
tiba-tiba terasa rindu pula nak ke sana semula
kena pula tadi kawan acu di sana hantar email
bertanya kan bila lagi acu nak berkunjung ke negara dia...

Memang asal nya acu rancang nak ke sana bulan depan
tapi memandangkan cuti acu terhad sebab acu dah
rancang nak bercuti dengan anak-anak saudara acu
dan juga tuntutan kerja di pejabat yang tak mengizinkan untuk
acu bercuti lama-lama membuatkan acu terpaksa tangguhkan
rancangan nak ke Ho Chi Minh bulan depan...

Tapi acu dah pun booking tiket ke sana pada Januari 2011
insyaAllah panjang umur 30 Januari 2011 ni acu
akan "terbang" ke Vietnam tapi acu pergi tak lama pun
sebab cuti tahun depan sangat terhad
acu punya perancangan untuk "terbang jauh"
pada tahun depan...insyaAllah...

acu tak nafikan tahun depan kawan-kawan acu punya perancangan
nak melancong ke luar antara nya nak ke Korea

& juga India tapi sayang nya acu mungkin tak dapat nak turut serta
sedih...terutama nya India...negara yang memang menjadi
salah satu tempat impian acu untuk ke sana sekian lama...

Cuma perancangan yang dah confirm tiket nya ke Jakarta & Bandung saja
itu pun bergantung pada cuti tahunan acu...huhuhu...
tidak mengapa lah sesekali korbankan percutian yang lain
sekali sekala apa salah nya "terbang jauh" pula kan???



p/s::pic Taj Mahal & Korea ehsan En.GoOGLe





"SomeDay I Will Be Queen' But I Will aLways Be MyselF"

11 xoxo:

azieazah said...

Teringinnya nak join...! Mesti best tu.

amirul said...

rajinnye melancong... :)

amirul said...

dah join networked blogs... join di blog saya juga... :)

fazemy said...

Nak ikut nak ikut..hehe

@cu SaYaNg said...

kak azie::

nak join trip yg mana satu???

@cu SaYaNg said...

amirul::

hobi...heheheee

@cu SaYaNg said...

amirul::

insyaAllah nanti acu follow..thanks ya follow acu..

@cu SaYaNg said...

Fazemy::

nak ikut trip yg mana??

V.I.C @ D.I.A.N.A said...

Vic nak ikut trip yg India tu.

hysman said...

jeles bethull...
nape acu asek dpt gi obersea jer...
saye skali pon tak penah.. nk ke melaka tu pon pikir 2 3 kali..
hahaha..
:p
nak itot.....
hehe

diriku said...

acu..ada award utk acu..nt dtg amik k =]