Followers

Acu Menyanyi Di One Utama???

Saturday, November 27, 2010

Kawan-kawan percaya tak acu pernah menyanyi lagu Doraemon
di pentas One Utama...sambil ditonton oleh ratusan manusia...

Bunyi macam tipu saja kan???
tapi betul tau...acu pernah menyanyi kan lagu Doraemon
di One Utama semasa program Meet Cartoon Star tahun 2006

Kalau ada yang bertanya, acu tak malu ke menyanyi depan orang??
lagu Doraemon pula tu...
malu wei...sapa kata tak malu...
tapi sebab acu suka menyanyi & suka dapat hadiah
jadi, perasaan malu tu ditolak ke tepi...hehehee...

Niat asal acu ke sana sebab acu nak "jumpa" dengan watak Sin Chan
acu memang peminat Sin Chan...dari dulu hingga sekarang
samada drama kartun nya mahu pun komik nya...

acu ditemani Mr.EE dan sahabat baik Mr.EE; Mr.Yukio

Pandai sangat ke acu menyanyi lagu Doraemon tu???
hahahaa...tak pandai pun sebenar nya...tau part chorus nya saja

Sedap sangat kah suara acu menyanyi???
suara sedap tolak ke tepi...pitching segala bagai semua tu
hancur...hahahaaa....yang penting JANGAN MALU...
kalau malu, suara sedap pun jadi tak sedap..

Habis tu macam mana boleh menang???
sebab acu menyanyi dengan ada lenggang lenggok kepala segala bagai
hahahahaa...perempuan tak tahu malu ni memang macam tu
main bedal ikut suka hati dia saja...nak hadiah punya pasal
lagi pun, kebanyakkan lawan semua nya budak-budak
cuma ada 2 orang saja dewasa....memang la boleh menang
jahat kan acu ni??? hahahahahaaa....

Berkat "tidak malu" acu menang patung Doraemon ni
acu masih lagi simpan hingga sekarang

Bila terkenang semula, rasa malu pun ada...
macam tak percaya saja acu menyanyi di One Utama...hahahaaa



"SomeDay I Will Be Queen' But I Will aLways Be MyselF"

4 xoxo:

azieazah said...

Wakakaka..

kita yang baca pun rasa kelakar dan seronok.
Betullah, mula2 memang buang rasa malu, lama2 bila dikenang memang tergelak, kan?
Patung tu comel. Anak Kak Azie pun ada sekor camtuh.


*Psssttt bila nak pi Vietnam lagi? Ada trip lagi tak? Kalu ada time sesuai, kabor lah yer. Nak join.

@cu SaYaNg said...

kak Azie::

heheheee....memang kelakar pun..

insyaAllah acu ke Vietnam hujung bulan 1 nie kak...tapi acu pi satu malam je...pi 30hb balik 31hb...

diriku said...

he2..best dpt doremon..ok dh tu acu..acu g vietnam wt pe tu?nk join jgk lah :P

@cu SaYaNg said...

diriku::

memang best..hehehehe
acu ke sana "ziarah" kawan..
nak join sama boley je..