Followers

Talian Di Sekat????

Monday, November 1, 2010

Tadi semua nye serba tak kena...
bila acu buka je link nie

pastu acu buka link nie pun sama...

eh...link nie pun sama jugak???

nie pun sama????

Keempat-empat link yang acu bukak tu semua keluar INTERNET ERROR
(lupa pulak nk copy error nye tadi..)
tapi yang pasti bukan connection error..

uwaaaaaaaaaaaaaaaa....apakah talian sudah DISEKAT??
hari tu dah ada ura-ura semua game dalam FB nak di block..
iskh..tak kan diaorang dah laksana kan dah???
kejam nye....tu penghilang stress tau...

sampai hati diaorang nak buat sekatan nie...huhuhu
lepas nie dah tak boley "berperang" kat Mafia War...
dah tak boley "berkebun" kat Farmville...
dah tak boley nak "memasak" kat Cafe Wolrd & Baking Life..
silap-silap lepas nie NO MORE FACEBOOK pulak...

"sampai nye hati mu...
membiarkan akuuu..."

to kengkawan seangkatan ku...
bersiap sedia lah menghadapi segala kemungkinan
oh...sadis sekali....huhuhuu....


10 xoxo:

azieazah said...

Siannyaaaa...
hehehehe Kak Azie langsung tak tau apa ke benda tu, sbb tak pernah cuba main game pun kat FB.

Kalu game disekat ok lagi, asal FB ada.

Dearie Pearls said...

alahai....
saya tak main game.. baca2 wall jek.. heeeeeeee

midiaida said...

hihihi..kitorg kat kpm nei da lame da x ley fb..kalu nak pun kene bwk berukband..huhuhu..sib baik kat uma ley fb..kalu x mmg mati kutu laaa..heheheh..

rampage said...

ok jer...dah completed the Shoot Out The Tires job.

@cu SaYaNg said...

kak azie::

hehehee...nie dok tengah risau la nie kak, takut lepas FB lak kena sekat...huhuhu

@cu SaYaNg said...

Dearie Pearl::

acu nie memang suka main game..
penghilang stress...hehehee

@cu SaYaNg said...

midiaida::

tau lama dah kebanyak pej gov dah kena block kan..??
harap2 kami nie cuma block game je la..jangan la FB pun kena block gak..boley tensen oooo

@cu SaYaNg said...

rampage::

ada cara nye bang...hehehe

Dearie Pearls said...

Dear Acu,
ya, i jumpa tu ialah kak Daniella blogger tue. Tu ar kak Daniella. peramah orangnya.. senyum jek semasa jumpa dia hari tu. ceria je...

@cu SaYaNg said...

Dearie Pearls::

ye ke?? best nye dapat jumpa dia..
dah lama acu teringin nak jumpa