Followers

~Lagi Lagi Open House~

Monday, October 20, 2008

Malam semalam acu ikut dia ke open house kawan dia; Yoi
tempat nye di area Melawati Ulu Kelang...
kitaorg gerak ke sana dalam pukul 8.30mlm...
konvoi dalam 5 bijik keta termasuk le keta acu...

elok je sampai kat umah dia ujan turun lebat...
Alhamdulillah nasib baik le dah sempat masuk ke dalam khemah...
kalu tak...huh....

ramai gak umat....
menu dia nasi beriani + rendang ayam + daging masak itam + lemang
ada gak laksa + cendol + sate + karipap + cup cakes + buah + puding
acu makan laksa...nmpk sedap je laksa nye
dan rasa nye memang betul2 sedap...

lepas tu diaorg nie amik sate, acu makan le sikit...
sepatut nye ada 3 jenis sate ayam, daging & perut
tapi yang tinggal cuma daging & perut je
ayam nye dah abis....
sate nye pun sedap....


dia nye cup cakes comel2 je...
sebesar saiz duit 50sen...so cute...
macam2 corak lak tu...tersangat le comel...
rasa sayang nak makan...hehehehee



meriah le open house si yoi nie...siap ada karaoke lagi
ati meronta2 je nak p nyanyi...hehheehe
tapi...sabar...sabar.... ;)

oh ya...azza elite pun ada masa majlis tu
i don't know apa kaitan dia dgn family yoi nie...
mgkn kenalan..mgkn sedara...acu tak pasti
tapi sori le lupa nak snap gmbr dia nyanyi...
sebab malas nak ke depan....

nie antara gambar2 yg acu snap masa majlis tu

1) yg berdiri tu le Yoi...tuan umah nye..yg duduk tu lak wak


2) nie lak gambar acu & ijam


3) nie gmbr ijan, farhan & abg farhan (yg pegang rokok)


4) yg tunjuk peace tu kebau..yg cap itam tu wira


semua2 di atas tu gmbar kawan2 dia..
sebenar nye ramai lagi..tapi tu je yg terjangkau oleh kamera acu
dalam pukul 10 lebih kitaorg gerak balik
bila ujan dah mula reda...
thanks to Yoi...

4 xoxo:

aramis2177 said...

piah dearie....
sakan hang noo pi makan2...iskk...sedapnyaaaa laa semua menu opn house kawan2 hang noo....kebuluq aku kat sini...heheheee
oppppsss....hang ada prob kaaa?nanti kalau dan aku YM ngan hang naa...what's the prob dear??kalau x pun hang email aku dulu naa.....
take care!miss ya !

JHaZKiTaRo said...

a'kum. i've linked your blog in mine. :)

@cu SaYaNg said...

wei datin, nnt aku emel kat hang. nak kena karang dulu emel nye...hehehehe..u 2 take care..mis u

@cu SaYaNg said...

tq to mr kitaro ;)