Followers

~Shopping Time~

Thursday, October 23, 2008

Perbualan Telefon antara acu & dia
Time :: 04.50pm

Acu :: Jadi tak petang nie?

Dia :: Pukul brape nak datang?

Acu :: Ikut Yang la...

Dia :: Keluar le awal...takut nanti jam lak...

Acu :: Ok..pukul 5 aku gerak dari sini...nak jumpa kat mana?

Dia :: Datang opis lah...nak pi OU kan?

Acu :: A'ah...Jusco sale ari nie...oklah aku nak shutdown pc
...nanti nak sampai aku call...

Dia :: Ok...bye


Maka nye tepat jam 5 ptg acu call suria...
minta tolong dia punch out..maklum le acu sebenar nye balik pukul 5.30
hehehehee....acu bgtau maziah (sori boss...) nak balik awal sebab nak p KL

Sebenar nye, niat nak ke KL nie nak cari adiah utk kak tim nye convo...
tu tujuan asal nye...tapi lain yg di shopping
sebab nye tak jumpa pun jam yg under bajet yg telah di tetap kan
sori bos...nanti acu usaha lagi... ;)

nak tengok apa acu shopping???
antara nye nie le...



- 2 bijik bantal...1 untuk dia, 1 untuk acu
- 2 set perfume..1 untuk dia, 1 untuk acu...
- baju tido...
- pakaian dalam..oppsss!! censored..hehehee
- 1 helai seluar pendek...dia nye...
- shampoo & pencuci muka...dia nye gak...

tu le antara barang2 nye....if korang nak tau
acu memang le peminat perfume..sebab tu setiap kali
ada sale kat jusco acu akan pergi...
sebab perfume memang dijual dengan harga yg murah

Tengok le...umat manusia penuh di mana2 je...




Disebabkan penat...(sebenar nye bukan penat tapi acu sakit belakang)
so, acu dok le rehat jap sambil2 tunggu dia beli barang dia...



Dah setel shopping, time untuk isi perut la pulak..hehehehe
dia yg pilih nak makan kat Chili's...
kasi pose satu kali ye.... ;)


nie yg acu order...Chicken Sandwich


tapi makan tak abis pun...
nie yg dia order...Lamb Steak


Acu sampai umah dalam pukul 11.50pm...

2 xoxo:

Cik Kham & Co said...

Jcard day ehhh!!!bestnyer pi shoppin sale kat Jusco tuh....dah lame x dpt gie ..w/pun dekat ngan umah aku..x berkesempatan.....

@cu SaYaNg said...

a'ah...rugi ooo x pi..hehehhee