Followers

~Boss Konvo~

Sunday, October 19, 2008

Semlm ari sabtu pagi2 lagi dah bangun...
iskh...terasa begitu malas sekali le...
dalam pukul 8am kak ikin call

Kak Ikin :: dah bangun ke belum?

Acu :: dah...

Kak Ikin :: sora mcm baru bangun je nie...

Acu :: memang le...ni nak mandi la nie. akak kat ne?

Kak Ikin :: jadi tak p dewan ari nie?

Acu :: jadi...nak jumpa akak kat ne?

Kak Ikin :: akak kuar rumah pukul 8.15 nie. Nak antar anak akak p sekolah dulu.
lepas tu akak terus ikut abg mat p dewan. Akak tunggu awk
kat opis la. Awk kena parking kat opis. Kat dewan tak leh parking.

Acu :: ok bos..jumpa kat opis


Lepas ckp dgn kak ikin, terus amik towel mandi...
siap lebey kurang..terus le gerak ke opis...

sampai opis, kak ikin dah tunggu.
parking keta terus jalan kaki ke dewan besar UPM
Opsss!! acu lupa lak nak bgtau ek
sebenar tujuan pi dewan tu nak tengok My 1st Boss konvo
dia baru je abis PHD dia...

masa kami sampai ke dewan, baru nak start perarakan masuk Sultan
so, sempat le tengok Sultan Selangor berarak...
bila tengok graduan2 dalam dewan tu
teringat masa acu konvo degree thn 2006
best nye rasa...
iskh...terasa mcm nak smbg belajar lagi le...
syok la pulak...

dalam pukul 10 lebey baru start acara...
setel dalam pukul 12...
lepas kuar tu terus le cari bos acu kak tim
& her friends kak zana..also my opismet gak...

memula jumpa kak zana & family dulu...
sempat le bergambar kejap...
tapi gmbr semua nye guna camera kak zana
so, tak dpt le nak upload dlm nie...

lepas bergambar dgn kak zana, acu & kak ikin
terus le pi cari kak tim...
ramai nye umat...syok betul tengok diaorg...
iskh..meronta2 nak smbg belajar nie...
mudah2 an ada rezeki acu lepas nie...Amin

pusing sana..pusing sini....call sana..call sini..
last2 dpt le jumpa dgn kak tim & her family
terus le bergmbar...dah memang antu gambar...hehehehe
tak lama lepas tu maziah pun sampai...

nie le my 1st boss Dr Hjh Fatimah Bt Sidi



tajuk PHD dia aritu TRANSFORMATION OF EXTRACTED
KNOWLEDGE IN MALAY UNSTRUCTURED DOCUMENTS
INTO AN INTERROGATIVE STRUCTURED FORM..
iskh..nak sebut pun berbelit2...hehehehee

nie lak acu bergambar dgn kak zana & kak tim

both of them are my Ketua Unit..
kak tim is Ketua Unit for Management & Data Integrity
which is my unit...
kak zana lak Ketua Unit for Application..
ada beberapa projek applikasi bawah unit kak zana

nie lak gmbar diaorg dgn kawan diaorang...kak Has
akak nie keje kat UKM...tapi belajar kat UPM


lepas je sesi bergambar dgn diaorg
kitaorg minta diri le...nak pi open house lak
lagi pun perut dah berdangdut dah..lapar
dari pagi lum makan apa2 pun lagi...

so, CONGRATULATIONS TO THEM!!!

0 xoxo: