Followers

~Last Day Kak Tim~

Friday, October 31, 2008

Ari nie ari terakhir my head unit Kak Tim
bertugas di jabatan acu
kira nye ari terakhir dia jadi boss acu le
huhuhuhu...sedey nye...

mulai 3 November nie, dia akan mula bergelar PENSYARAH
di Fakulti Sains Komputer...
tapi even jadi pensyarah pun, dia still lagi
menjadi consultant untuk projek yg tengah berjalan sekarang nie
kira nye masih lagi akan berjumpa dia le lepas nie
cuma jarang2 le...

so, sebagai penghargaan kami dari unit Pengurusan & Integrasi Data
yg seramai 7 orang nie buat le sikit collection
nak beli kan hadiah untuk kak tim
sebagai tanda terima kasih atas jasa dia kepada kami
kami adiahkan kak tim brooch zulian
sori le...acu lupa nak snap gambar brooch tu
bos acu dah minta maziah pakai kan ke baju dia terus


selain tu kami hadiah kan dia jam tangan sempena konvokesyen dia yg lepas


sebelum bagi bos, acu melaram le dulu...cantik kan???


nie kad ucapan dari kami 7 orang



nie ucapan dari acu



rasa sedey lak masa dengar kak tim baca ucapan2 kami nie...
nak nangis pun ada gak...tapi control...hehehheee
semua hepi2 kan diri je...
tengok le tu, tak sabar2 bos acu nie
terus pakai jam yg kami semua bagi
suka betul tengok bos kami nie excited...hehehehee


kami serahkan adiah nie masa meeting tau
kira nye nie meeting terakhir group kami bersama dengan kak tim le
meeting pun dah lewat dah...pukul 5.50pm start nye
semua org di agih kan tugas...
erk..acu dah mula kena buat JSP...adusss...takut nye...
hehehheee...teruk kan??
nama je Programmer, tapi takut programming..apo la acu nie???

sebelum beredar tadi, acu abadi kan le gambar dengan bos acu lepas meeting



sebagai tanda terima kasih atas adiah yg kami bagi tu
kami semua dapat le sweet from kak tim....
sweet dalam bekas mengkuang...cantik
acu suka...


to kak tim,
hopefully kak tim masih lagi mau turun kan ilmu pada kami
walaupun dah berada jauh dari kami semua...
masih banyak lagi yg belum kami belajar daripada akak
last but not least we wanna say thanks for everything....

0 xoxo: