Followers

Semoga Rezeki Menyebelahi Dia

Sunday, January 9, 2011

Petang nie insyaAllah acu akan ke Stadium Putra Bukit Jalil
acu mahu ke sana dengan JD; kawan yang acu kenal di dunia blogging
kami ke sana mahu support pujaan kami


Dengan dua lagu yang akan dipertandingkan pada malam ini
di Anugerah Juara Lagu 2010...Hanyut & Selamat Malam
semoga rezeki akan menyebelahi dia....amin...

oppsss!!! terlupa pula nak ucapkan jutaan terima kasih
pada Ess from Rockensteiners Club untuk pass AJL malam nie
tanpa jasa kamu tak mungkin acu dapat ke sana malam nie

"maafkan lah ku tak mampu hidup tanpa kamu..."





"SomeDay I Will Be Queen' But I Will aLways Be MyselF"

6 xoxo:

midiaida said...

huhuh..bestnyeee..sedih x dpt pas ke sane..erm..x pe laa..x de rezeki kan..heheh..enjoy k ;D

AzMask said...

wah sonoknya...

Eri-chan said...

rela tgk dari TV kat rumah. anyway acu enjoy!!!

@cu SaYaNg said...

midiaida::

tengok kat umah boleh rileks2...
x strees mcm kat stadium

@cu SaYaNg said...

AzMask::

seronok tp stress kak

@cu SaYaNg said...

Eri-Chan::

hehehe...sesekali syok jerit2 kt stadium