Followers

Jangan Marah Ya Kak Azie

Saturday, January 15, 2011

Cantik pula acu tengok entri kak azie yang diakhiri dengan tanda nama
yang ditulis di atas pasir..kebetulan acu pun ada...
jadi, acu pun tukar tanda tangan acu sayang sebelum ni



kepada tanda nama acu yang baru ni...
jangan marah ye kak z acu tiru kak z...heheheee




"SomeDay I Will Be Queen' But I Will aLways Be MyselF"

9 xoxo:

azieazah said...

Hehehehe.. ingatkan apa ler tadi.

Memang malam tadi Kak Azie terfikir nak tukar signature tu kepada sesuatu yang lebih menunjukkan diri Kak Azie.

Pic tulisan kat pasir tu dah lama, masa kat Pantai Desaru, 2009.

V.I.C @ D.I.A.N.A said...

Kasut putih tu cantik~!!

azmiroy said...

Ok gsk tu..
AA di Desaru
Acu pulak dimaner

@cu SaYaNg said...

kak azie::

sebenar nye acu amik gambar tu untuk digunakan sebagai gambar profile tapi acu dah lupa

bila tengok entri kak azie,terus la teringat dengan gambar ni...hehehee

@cu SaYaNg said...

VIC::

tu selipar jepun ipanema je pun..
jalan kat pantai senang pakai selipar je..

@cu SaYaNg said...

Tuan Azmiroy::

gambar acu tu di Bagan Lalang masa keluar makan dengan keluarga kakak acu tahun lepas..

jinkamen said...

salam
nanti nak ukir nama kat batu atau kat pokok la..pastu nak buat macam acu ngan aziezah letak gambar profile hihihihihi

gadisBunga said...

kalau taruk sign sendiri yg bebetul pakai pen tu pun best jugak kan? hihihi~

:: noremy anak rahmat :: said...

follow & blogwalking..

meh la jenguk belog ai..

salam kenal! (^_^)