Followers

Sample Rain Nutrition

Monday, January 3, 2011

Bulan lepas, ada satu mesej masuk ke inbox FB acu


Salam,

Dear Hardcore Bloggers,

I am Noor from RAIN NUTRITION(US Based Company) would like to invite you to join us as LEADER in MALAYSIA FOUNDER TEAM to be pioneer dan setting up the foundation before the offical launch on February 2011. As you all are already make your present in Malaysia internet world, we thought you all will be the most suitable LEADERS to steer this venture. For your information, our HQ will be in Cheras, Kuala Lumpur. Nevertheless, this business will rely most on the internet as the system is built for internet marketing which I know you all are very good at it. All information on RAIN NUTRITION you can find on my page or http://www.malaysiarain.myrain.asia/ . Therefore, I would like to offer you FREE SAMPLE of our flagship product, SOUL for you to experience the benefits. Dont worry, you can study and try our product first WITHOUT ANY COMMITMENT to join because we truly believe in combination of the company and product. Please provide your full address for courier delivery of product SOUL.
I hope you will seriously consider this opportunity and accept my offer of free sample.

Thank you very much


Itu lah bunyi mesej nya...agak lama acu ambil masa nak reply
akhir nya hujung bulan lepas, selepas berminggu mesej tu dalam inbox
acu pun reply untuk cuba sample nya...

dan antara penerangan Noor mengenai supplement dari Rain ini ialah::

Penggunaan produk:

Untuk kesan yang ketara, pilih pengguna yang mempunyai masalah
kesihatan yang agak berat dan berpanjangan.
Antara contoh masalah kesihatan untuk kesan jangka pendek:
1. Paras gula/kolesterol tinggi
2. Tekanan darah tinggi/rendah
3. Athritis
4. Sakit sendi
5. Migrain
6. Buasir
7. Gout
8. Kejang/Urat tegang
9. Haid tidak stabil
10. Penat/Lelah dan lain-lain


Sakit Sendi??? emm...kebetulan lutut acu yang mempunyai
masalah dengan ligamen masa acu cedera dulu sakit
kebelakangan ni...jadi, acu pun bagi alamat untuk penghantaran

Dan hari ni, acu dah dapat sample dari Rain Nutrition
ada disertakan sekali cd mengenai produk Rain ni


Dalam bungkusan yang dipos, disertakan sekali CD video
mengenai produk Syarikat Rain itu sendiri...
jadi, malam ni kena la tonton dulu video tersebut sebelum mencuba



"SomeDay I Will Be Queen' But I Will aLways Be MyselF"

3 xoxo:

Eri-chan said...

mereka pilih blogger secara rawak ek..nanti dah cuba acu citer kat blog ek.

@cu SaYaNg said...

Eri-chan::

mungkin kot...insyaAllah dah cuba nanti acu bagitau kesan nye...

Rain Malaysia said...

Salam..Cik Sofiya, tumpang comment..
bagi blogger terutama Eri-Chan yg berminat utk sampel, boleh hubungi melalui facebook saya, Rain Msia..InsyaAllah, ada stok baru untuk sampel..