Followers

Tak Sabar Nya..

Tuesday, January 25, 2011

Tak sabar nya acu nak tunggu hari Jumaat ni
acu nak hang out dengan girlfriends acu
kami merancang nak celebrate sesuatu..
iskh...terasa lambat pula masa bergerak...

Alamak..tak ada pula gambar Yuzie...sori sayang
sebab acu cilok gambar ni daripada FB Mas..
tak pa..tak pa..nanti hari kejadian kita bergambar banyak-banyak
maklum lah Yuzie kan nak test camera baru dia..
eeee...syok nya...sungguh-sungguh tak sabar ni...




"SomeDay I Will Be Queen' But I Will aLways Be MyselF"

6 xoxo:

The Red Rambutan said...

Nak boleh? ... Tak boleh??? Alaaaaa

kakcik said...

TRR tu nak apa tu??? ;-)

azieazah said...

KAKCIK, dia nak skodeng ler tuuu...hahahaha

@cu SaYaNg said...

En.Red::

Nak apa?? sendiri tanya sendiri jawab...

@cu SaYaNg said...

kakcik::

ntah nye dia..apa yg dia nak ntah...

@cu SaYaNg said...

kak azie::

skodeng?? ada yg tak balik rumah nanti...hahahaa