Followers

Helo!!! Saya Tak Songsang OK!!!!

Friday, January 14, 2011

Masih ingat cerita acu pasal wanita yang mengganggu acu??
kalau lupa klik kat [sini]

Sudah lama perempuan ni menyepi...
tiba-tiba 2 hari lepas inbox acu tercemar lagi
gara-gara mesej daripada dia...aduihhhh...dia datang balik!!!


Kali ni mesej-mesej dia...masyaAllah lebih dasyat
geli nak baca apa lagi nak menaipkan nya semula kat sini
tak lupa juga janji manis ditaburkan untuk pujuk rayu acu
supaya melayan nafsu songsang dia...


Ada tak ye tempat untuk hitam kan kulit???
jadi orang gebu-gebu ni susah lah...ada saja yang "geram"
kalau lelaki yang memujuk rayu tu lain cerita nya
nie perempuan...helo!! acu bukan songsang ok!!!
sudah-sudah lah mengganggu...letih lah nak layan

Semoga Allah kuatkan iman dalam diri acu ni
jauhi lah acu daripada tergoda dengan tawaran lumayan nya..amin



p/s::gambar ehsan en.GooGle






"SomeDay I Will Be Queen' But I Will aLways Be MyselF"

9 xoxo:

kakcik said...

Jangan2 dia baca blog Acu ni, tak? Bila Acu sebut pasal dia - dia teringat balik kat Acu. Ngerilah...

azieazah said...

Mungkin juga dia sengaja nak menduga jer tu. Sedangkan dia bukanlah kaya tara mana pun.... ignore jer.

@cu SaYaNg said...

kakcik::

ntah la...takut pun ada sbnr nye

@cu SaYaNg said...

kak azie::

tu yg acu buat..tak layan..
takut nanti lain pulak jadi nye
cuma geli geleman baca mesej2 dia tu

Dearie Pearls said...

jangan layan acu..
kasi spam jek msg dia..

dan jangan hitamkan kulit tau..
nanti tak comel dah..
auwwww...
hahaha...

*lawak ar awek tu. ntah2 kwn2 acu kut. saja2 nk gurau2 ngn acu...

Eri-chan said...

pergh jgn layan org songsang nie...acu gebu sgt..jgla hitamkan kulit..kalau nak gak p berjemur kat pantai..confirm...i nak hilangkan burn pun 6 bulan...huwaaaaa

@cu SaYaNg said...

Pearls::

memang tak layan pun
tak tau la kawan or not tapi yang pasti nya mesej2 dia memang menggeli kan & meloyakan tekak

@cu SaYaNg said...

Eri-chan::

hahahaaa...acu pun camtu gak
mandi kat bukit merah aritu jenuh nk hilang kan burn nie...

Idalara said...

ish...ada gak yg mcmtu ye..menakutkan sungguh...buat bodo jer, lagi dilayan lg menjadi miangnya...