Followers

Mem"Bawal" & Mem"Beku"

Monday, January 10, 2011

Tengahri seperti yang diberitahu dalam entri yang lepas
acu ke Kota Damansara untuk makan tenghari bersama
dengan Kak Azie & Kakcik Seroja..

Tujuan nya nak menghabiskan voucher Bawal Power
yang dimenangi oleh mereka berdua semasa
gathering blogger di Ice Room tahun lepas

Perancangan asal, Abang Dul pun akan turut serta
tapi last minute kata nya ada kerja...ke Sabah kata nya
sudah nya hanya kami bertiga saja yang mem"Bawal"...

Kami order set Bawal ni 4 set & 1 set ayam goreng
satu set mengandungi nasi putih ikan / ayam +
sambal belacan + sambal kicap + sayur ulam

Sebelum balik kami bergambar dengan tuan tanah sebagai tanda terima kasih

Nak tau alamat & peta lokasi Bawal Power ni, boleh klik kat [sini]

Dari Bawal Power, kami menuju ke Ice Room pula
tak jauh pun dari Bawal Power...
sambung makan kat Ice Room pula...hehehehee
ni pun sama juga nak habis kan voucher yang Kakcik & Kak Azie
dapat semasa gathering blogger tahun lepas

Masa kat sini, blogger GadisBunga pun turut serta
sepatut nya dia join sekali kat Bawal Power
tapi di sebabkan masalah parking so, kami jumpa di Ice Room saja

Makan lagi??? ya makan lagi...hehehhee
tapi makan kongsi-kongsi...rasa sana rasa sini..
dah macam satu keluarga...seronok pula

Sudah 3/4 perjalanan untuk menghabiskan makanan
baru Dato' datang join kami
sebelum tu Dato' & Datin keluar..cari barang kata nya

Kami lepak kat sana pukul 3 petang...
perut dah kenyang baru kena la minta diri untuk berpisah
lagi pun acu nak kena balik cepat sebab petang nya nak
pergi Stadium Putra Bukit Jalil pula untuk AJL...

Sebut pasal AJL, nanti acu update
mood masih lagi kecewa & masih tak boleh terima kenyataan

Notes to Kak Azie & Kakcik::

"terima kasih banyak-banyak sebab sudi kongsikan voucher
tu bersama dengan acu ya...murah rezeki kakak-kakak berdua..amin"



p/s:: some pics credit to Kakcik





"SomeDay I Will Be Queen' But I Will aLways Be MyselF"

14 xoxo:

The Red Rambutan said...

Acu - aku pun kat Negeri Bawah Bayu jugak ni, petang Jumaat hari tu dah sampai KK. Bro Dol tu, haram tak call aku pun. Projek rahsia kot? Jap lagi balik KL he h he

@cu SaYaNg said...

En.Red::

ye ke??? padan le orang call tak jawab semalam

kakcik said...

Acu...

nanti datang kat rumah kakcik - tolong masak! :)

@cu SaYaNg said...

kakcik::


beres...bagitau saja hari nya..insyaAllah if tak ada apa2 hal,sampai la acu ke sana

Noorma Ismail said...

ooo...bawal power...ingatkan tudung bawal tadi...hehehe.... ice room tu mmg best kan !!!

@cu SaYaNg said...

Noorma::

Pakai tudung bawal sambil makan bawal...hehehee...yup..ice room best

AzMask said...

wah bestnya membawal & membeku.. Nampak menu pun mcm mabelicious jek.

azieazah said...

Terimakasih juga buat ACU... atas segalanyaaaa!

Nanti kita gathering lagi, bleh borak lagi. Tak puas gossip gossip! hahahahaha

gadisBunga said...

seronok jumpa acu dan kakak2 lain. next time kite gi berasap kat umah kakcik pula. huhu~

@cu SaYaNg said...

Azmask::

Bila makan bersulam dengan ketawa meriah,makanan yg tak sedap pun boley jadi sedap kak..

@cu SaYaNg said...

kak azie::

Wajib..harap2 tertunai la hajat kita gathering kat umah kakcik..

@cu SaYaNg said...

GadisBunga::

ya..acu pun seronok kenal dengan kamu...semoga silaturrahim kita berpanjangan insyaAllah..

AzeedA said...

salam kenai cik acu sayang :)
menerjah dr blog kakcikku sayang tu hehehe cute + sweet blog u have here :)

psssttt... gambor kakcik mula2 tu tgh k@rek2 ke? hhehehe ;)

@cu SaYaNg said...

AzeedA::

Salam kenal juga & terima kasih ya sudi singgah...thanks for the pujian

iskh...bukan aaa...aritu idung dia gatal2..ntah nape ntah..asyik garu/gosok2 je...