Followers

"Comolot" Tepi Jalan Saja

Sunday, January 2, 2011

Wah tajuk..!!! bikin kontrovesi la pula...hehhehe
sebenar nya petang tadi acu ke Kajang nak jumpa Kak Azie
ingat kan dapat la berborak barang seminit dua
sambil minum-minum ke...

Sudah nya acu cuma jumpa Kak Azie tepi jalan dan
berborak melalui tingkap kereta saja...
laga-laga pipi pun melalui tingkap kereta juga..
ala-ala ahli mesyuarat tingkap...hahahhaa

"sistem barter" pun dilakukan menerusi tingkap saja
semua nya gara-gara parking kereta penuh..
emm...tingkap pun tingkap lah Kak Azie oi...
janji acu dapat benda nie...hehehehe
terima kasih banyak-banyak ya Kak...




"SomeDay I Will Be Queen' But I Will aLways Be MyselF"

8 xoxo:

azieazah said...

Terimakasih ACU. Memang kelakar betul. Sebenarnya sebelum tu, Kak Azie baru saja buat sistem barter gak dgn AKAK blogger dari Bangi.

Tapi elok skit ler, sbb dalam keta. Dia pun tak kuar keta sebab takda parking.

Apapun terimakasih kerana menyokong.

Tart Nenas Tersohor semakin meluas empayarnyaaaa....!!

Affan Ruslan said...

Salam perkenalan.
Macam baru pertama kali komen di sini.
Datang dari blog mazidulakmal kalau tak silap hehe.

Owh, bagus jugak ye ada sistem barter antara blogger ni. Dari alam siber ke alam realiti. Kalau perempuan blh lah bertukar2 makanan, kalau lelaki nak bertukar2 apa ye? hehe

V.I.C @ D.I.A.N.A said...

Vic pun dah lama teringin nak order, tp risau sangat kalau dah order tak boleh nak ambil plak sebab kekangan masa...

Kak Azie, bila kita jumpa lagi, bawak aje extra satu bekas untuk vic ye. Vic buat pre-order ni. ekekekeke

@cu SaYaNg said...

kak azie::

hahahaa...terasa cam kurang adab pun ada gak jumpa akak camtu...tapi tu lah...sesak sangat...apa2 pun makasih byk2 lah utk tart yg sedap tu...nanti kalau nk order lg acu bgtau sebab Mr.EE memang suka sangat

@cu SaYaNg said...

Affan::

Salam perkenalan...
bukan "macam" lagi dah tapi "memang" nie pertama kali pun..
hehehehee...

ala..kalau lelaki pun apa salah nye kalau tukar makanan...terutama nye kalau masakan sendiri.lelaki sekarang kan dah hebat.ramai yg pandai memasak lebih dari perempuan

terima kasih ye sudi menziarah..

@cu SaYaNg said...

Vic::

apsal tak cakap??
acu leh amik kan dari kak azie..
kita leh jumpa kat bangi tu
bukan jauh mana pun dgn acu nie...

Eri-chan said...

alamak bisnes tart nenas ke kak azie? wah tart johor...nyum..nyum..

Cikgu Tie said...

sedapnya...!nie kuih kegemaran cikgu tie ni...