Followers

Kemas..Packing...Kemas...Packing...

Saturday, January 29, 2011

Hari ini acu tak keluar ke mana-mana pun
rehat kat rumah...basuh baju dan juga mengemas rumah
acu baru saja lepas lunch...kawan-kawan dah makan ke???

Sekarang ni tengah lepak layan filem Hindi kat TV2 ni
dah lama tak tengok Salman Khan...hensem nye lah...hehheee

Acu belum siap packing barang lagi ni
esok insyaAllah acu akan "balik ke kampung" acu
kat Ho Chi Minh City, Vietnam...hahahaaa

Photobucket

Tadi Mr.EE sms bagitau malam ni ada kenduri kahwin kawan dia
emm...ingat nak ke rumah kakak acu malam ni
sebab nak ambil duit yang acu minta tolong dia tukar kat Money Changer
nampak gaya nya kena pergi petang ni lah...

Okay lah...acu nak kena berhenti dulu ni
nak keluar sekejap...nak ke Maxis Center kat Alamanda
sim card acu ni ada problem pula..tak boleh nak buat
international call...ntah kenapa ntah...

So, Selamat BERHUJUNG MINGGU ya kawan-kawan
enjoy your weekends...





"SomeDay I Will Be Queen' But I Will aLways Be MyselF"

8 xoxo:

kakcik said...

Acu 'balik kg' sensorang ke? :)

Selamat balik dan selamat kembali ke sini, ya?

@cu SaYaNg said...

kakcik::

ye kakcik...acu "balik" sorang je...
tapi kejap je pun...ahad pegi isnin balik insyaAllah..

azieazah said...

Selamat berangkat ACU.
Take care ya.

lepas ni nak berangkat lebih jauh yer... Visa dah dapat ek.

echah_syed said...

hepi belated birthday acu sayang & enjoy ur holls :)

V.I.C @ D.I.A.N.A said...

Woww pergi sengsorang... mmg hebat! Adore you!

@cu SaYaNg said...

kak azie::

insyaAllah..and tq kak...

visa belum setel lagi la kak
sebab travel agent tu nak passport
lepas balik dari Vietnam ni baru nak urus kan pasal visa tu pula...

@cu SaYaNg said...

kak echah::

terima kasih kak

@cu SaYaNg said...

VIC::

acu tak risau sebab sepatut nya kawan acu jemput kat airport tadi
tapi boleh pula la dia lupa

memandangkan dah berkali-kali acu datang kat sini,tak de lah risau sangat walau pun sorang diri :)