Followers

Acu Kembali

Wednesday, May 2, 2012

Alhamdulillah acu selamat kembali ke Malaysia pada pagi Rabu 25-04-2011 yang lepas tapi baru hari nie 02-05-2012 acu mula bertugas
lama acu cuti...blog pun ikut cuti lama juga :)

Photobucket



Erk ada yang rindu acu ke??? Hehehehee... :p



Photobucket

"SomeDay I Will Be Queen' But I Will aLways Be MyselF"

14 xoxo:

kasihibu said...

alhamdulillah..selamat sampai ye
semoga hari ini bermula dgn penuh semangat dan ceria.

kakcik said...

Syukur Alhamdulillah. Mesti banyak cerita yang boleg dikongsikan nanti. :)

@cu SaYaNg said...

Kasihibu::

Amin..insyaAllah
terima kasih kak :)

@cu SaYaNg said...

kakcik::

InsyaAllah nanti acu kongsi kan cerita kat sana tapi lebih kurang sama je dengan tahun lepas :)

Daddy Ziyyad said...

alhamdullilah..selamat sampai..

1st time saya ke blog acu ni...

@cu SaYaNg said...

Daddu Ziyyad::

Hehehe...terima kasih sudi jenguk ke sini :)

[PCL] said...

owh acu dah pulang dgn selamat...alhamdulillah, bole la gader ngan Dato ke umh pcl...bila2 nanti.

@cu SaYaNg said...

PCL::

insyaAllah...nanti acu call uncle LF ye :)

-gedek! said...

ingatkan dah taknak jengok blog lagi, dah....

Papa Mifz said...

alhamdulillah...selamat kembali Acu...:)

@cu SaYaNg said...

Uncle Gedek::

hehehee...mana boleh tak jenguk :p

@cu SaYaNg said...

Papa Mifz::

Terima kasih papa :)

Azian Elias said...

alhamdullilah selamat sampai. Sure banyak N3 nak kena buat tu..

@cu SaYaNg said...

kak Azian::

hahhaaa...13 ari kat sana
macam2 benda nak cerita :)