Followers

Masa Untuk Mengucapkan Selamat Tinggal

Wednesday, May 30, 2012

Tarikh:: 24-04-2012 (Selasa)

Walau pun driver yang bawa bas kami nie orang Arab
tapi boleh pula lah sesat mencari jalan ke Airport
jenuh bas memusing sana sini cari jalan...sabo je lah

Photobucket

Setelah puas "makan angin" kat Bandar Jeddah
Alhamdulillah akhir nya kami jumpa juga airport nie

Photobucket

Photobucket

Flight kami jam 9 malam sebenar nya
so, lama gile la kami melepak kat airport nie

Photobucket

Acu sempat dua kali minum teh...dah nak balik
rasa teh susu Arab nie sedap pulak
minum sekali lepas tu nak minum lagi...hahahhaaa

Photobucket

Usai jamak Maghrib dan Isyak
dah tiba masa untuk boarding
masa dah semakin hampir untuk meninggal bumi Arab nie
sedih nya hanya Allah yang tahu

Photobucket

Kat dalam tu lepak lagi nak tunggu flight
kebanyakan nya rancak bercerita
kisah pahit manis sepanjang 13 hari kami di Tanah Suci
acu seperti biasa lah, tetap bersama "teman" setia acu

Photobucket

Dalam dok menunggu flight tu tetiba terpandang pulak
Linda Hashim...salah seorang pelakon drama kat Malaysia
cantik kan dia???

Photobucket

Tepat jam 9 malam flight berlepas ke Malaysia
pulang Malaysia dengan perasaan sayu dan sedih
ada sesuatu yang acu tinggal kan di bumi barakah tu
hanya Allah yang Maha Mengetahui segala nya

Dalam hati tak henti berdoa semoga acu
dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki
untuk kembali semula ke Tanah Suci ini...amin






Photobucket

"SomeDay I Will Be Queen' But I Will aLways Be MyselF"

10 xoxo:

kakcik said...

InsyaAllah tahun depan Acu akan ke sana lagi, kan? :)

Cantik Linda tu bertudung litup macam tu. :)

@cu SaYaNg said...

kakcik::

bergantung pada mak & abang acu
kalau diaorang nak ke sana lagi
insyaAllah acu ikut :)

mak pegi tahun depan ke??

-gedek! said...

Nanti nak cerita dengar perasaan sayu sedih tu 'live' dari kamu...

@cu SaYaNg said...

Uncle Gedek::

insyaAllah :)

Kakzakie said...

Kakak rasa tahun depan acu akan pergi lagi. Tapi kalau dah berdua kena minta izinlah mana tahu honeymoon ke sana...

@cu SaYaNg said...

kakzakie::

insyaAllah kak :)

Papa Mifz said...

papa mifz kalo ado rezeki pun satu hari nanti nak ke tanah Arab bersamo keluarga...insyallah...

@cu SaYaNg said...

Papa Mifz::

insyaAllah..amin :)

anaa said...

tergelak gak la k.ana baca driver tu boleh sesat.. hee..

Alhamdulillah, selamat sudah segalanya .. insyaAllah, ada jodoh, kesana lagi nanti kann..

Kazen said...

alhamdulillah selamat kembali ke tanah air semoga beroleh keberkatan ats ibadah yang di lakukan :)

2nd Years Anniversary Event| Jom join! >>
Give Away Domain First !
Follow 100 Blog Part 3
Segmen Kau Blogger Ku Blogger