Followers

WW#48:: Majlis Minum Petang Bersama...

Wednesday, May 23, 2012

Tarikh:: 20-05-2012 (Ahad)
Lokasi:: Palace Of The Golden Horses Hotel

Kali kedua acu bertemu dengan wanita ini
kali pertama nya di [sini]

Photobucket

Gadis "manis" yang menyambut tetamu

Photobucket

Buah tangan untuk tetamu

Photobucket

Buah tangan untuk Bonda Tun Hasmah

Photobucket

Antara menu yang disediakan untuk buffet hi tea

Photobucket

Owh...Bonda dah sampai..!!!

Photobucket

Photobucket

Ucapan yang bersahaja dan kelakar tapi sarat dengan nasihat

Photobucket

Seronok dapat berbual dengan Bonda sambil layan bonda berbual

Photobucket

Sesi ramah mesra dengan tetamu
pelbagai soalan yang diajukan pada Bonda

Photobucket

Photobucket

Kejutan untuk Bonda

Photobucket

Photobucket

Sesi bergambar la pulak

Photobucket

Oppss!! Sebelum balik Bonda kena tinggalkan "jejak" dulu ye

Photobucket

Lambaian terakhir daripada Bonda

Photobucket

Wajah ceria dan puas committee yang terlibat
selepas segala-galanya berjalan dengan lancar tanpa sebarang masalah

Photobucket

A zillion thanks to this lady
majlis nie tak akan berlangsung tanpa dia

Photobucket

Pertama kali tapau makanan dari hotel...hahahahaaa
terima kasih pada chef dan staf-staf yang terlibat ye

Photobucket






p/s:: Some photos credit to NadiaRahmat






Photobucket

"SomeDay I Will Be Queen' But I Will aLways Be MyselF"

16 xoxo:

anaa said...

waah, happening jugak ekk...patutla tak sabau2 nak balik awal masa piknik hari tu, committee rupanya...

kakcik said...

Siapa tapau makanan tu. :)

JunAina said...

Jelez kak jun...!

@cu SaYaNg said...

kak anaa::

ekceli acu committee "bidan terjun"
heheheee...

@cu SaYaNg said...

kakcik::

mesti le acu yg punya mak...heheheee

@cu SaYaNg said...

Kak Aina::

hehehehee :)

h4ni3 said...

next year jemput kitorg skali tau!
hehe

Afasz said...

ini yg dikejarnya aritu :D

sedap nye makanan :D

Daddy Ziyyad said...

Hari Bapa tolong jemput Tun M, dan jgn lupa ajak saya..~ahahaha

@cu SaYaNg said...

h4nie::

hehehee...insyaAllah kak :)

@cu SaYaNg said...

Afazs::

yesszaaaaa....nie le hal yang menyebabkan acu kena balik awal aritu :)

@cu SaYaNg said...

Daddy Ziyyad::

hahahaa...so far hari bapa tak de dalam agenda...heheheee

gadisBunga said...

tetibe saya rasa rugi pulak tak join masa acu ajak tu.... :)

@cu SaYaNg said...

GB::

hehehehee...berbaloi2 kan??

Liza Razak said...

seronoknye dpt jumpa tun siti hasmah :)

@cu SaYaNg said...

Liza Razak::

memang seronok...my 2nd time jumpa Tun Hasmah...best sangat :)